Hirdetés

The Occupation bejelentés - a 80-as évek Angliájában nyomozunk

|

Tavaly a Virginia már bepróbálkozott a narratívára összpontosító nyomozós játékmenettel, de a politikában nyakig megmártózó The Occupation szeretné tökélyre fejleszteni a formulát.

Hirdetés

A White Paper Games a 2014-es Ether One-nal helyezte fel magát a játékfejlesztők térképére, amely egy Myst-stílusú puzzle volt, és a demencia témájával foglalkozott.

Legújabb projektjük, a The Occupation viszont ennek a szöges ellentéte minden szempontból. Egy politikával foglalkozó, belső nézetes, történetvezérelt játékot kapunk, ami az 1980-as évek Észak-Angliájába, egy újságíró szerepébe helyezi a játékost. A történet szerint egy terrortámadásban 23 ártatlan hal meg, ami egyfajta katalizátorként szolgál egy olyan vitatott jogszabály létrehozásához, amely a brit lakosság szabadságjogait veszélyezteti. A játék cselekménye 1987. október 24-én játszódik és négy teljes órát ölel fel. Az események valós időben történnek és döntéseinket a körülöttünk lévő bizonyítékok alapján kell meghoznunk, amelyek meghatározzák az ország jövőjét. Íme egy kis ízelítő: 

Az Unreal Engine 4-gyel készülő The Occupation izgalmasnak ígérkezik. Nektek tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)