Hirdetés

Team Fortress 2 MMO - Vicc az egész

|

A Team Fortress 2 játékosok félelmei szerint MMO köntösbe bújhat kedvelt csapatorientált lövöldéjükből.

Hirdetés

Április második felében aprócska frissítés borzolta a Team Fortress 2 játékosok idegeit, melynek következtében elképesztő mennyiségű siránkozó levél zúdult a legtöbb esetben elmebetegnek titulált Valve postaládájába. Az említett frissítésben a játék úgynevezett Loadout részlegét (a Loadout valójában a karakterünk által megszerzett tárgyak, fegyverek tárolására szolgáló „hátitáska”) csiszolgatták, felkészítve a Sniper update előtt vagy azzal párhuzamosan érkező tartalmak fogadására.

A játék forrásfájljaiban kotorászva többen érdekes bejegyzésekre bukkantak, mint például sisakok, speciális tárgyak, különféle kiegészítők vagy éppen megváltoztatott, játékmenetet befolyásoló változók. Számos felhasználó szerint a Valve elindult egy olyan úton, melynek végeredményeképpen teljesen megváltozik az eredetileg megismert Team Fortress 2. Több felhasználó szerint a játékhoz kiadott plusz felszerelések, fegyverek és a méretes „hátitáska” miatt szerepjátékos műfajba csúszhat át az alkotás, sőt, egyesek egyenesen World of Warcraft stílusához hasonlítják.

Megmosolyogtatók azon vélemények, miszerint MMO válik a Team Fortress 2-ből, talán a tisztelt játékosok nem hallottak még az egyénileg testre szabható karakterek és a szerepjátékos elemek kifejezésekről? Úgy tűnik a Valve is kellemesen szórakozik (röhög) a felhasználók elméletein, ugyanis legutóbbi Team Fortress 2 javításába a következő forráskódokat biggyesztette:

// TF2 MMO
"TF_MMO_LFG" "Looking For Group"
"TF_MMO_Quest1" "You must kill %s1 %s2 to complete this quest."
"TF_MMO_Monster1" "Boars"
"TF_MMO_Monster2" "Rats"
"TF_MMO_Monster3" "Bats"
"TF_MMO_Monster4" "Wolves"
"TF_MMO_Monster5" "Spiders"

És most mindenki mondja egyszerre: „Látjátok, én megmondtam előre!”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)