Hirdetés

Távozik a Watch Dogs és a Far Cry 3 vezető tervezője

|

Jamie Keen munkásságát az Electronic Arts-nál folytatja.

Hirdetés

 

A LinkedIn profilján tette közzé a hírt Jamie Keen, miszerint februárban elhagyta eddigi munkahelyét, az Ubisoft Montrealt és a továbbiakban az EA Gothenburgnál fog producerként dolgozni. A híresztelések szerint Keen, aki többek között a Far Cry 3-on és a készülőfélben levő Watch Dogs-on munkálkodott azért csatlakozott a Gothenburg stúdióhoz (más néven GhostGames), hogy az eddig még be nem jelentett következő generációs Need For Speed játékon dolgozzon, ami az EA Frostbite 2 motorját fogja használni. Távozása körül azonban akad egy kis zavar. Az online profilja szerint 2012 februárjában távozott az Ubisoft-tól, Keen azonban 2012 végéig dolgozott a Far Cry 3-on - ami azt sugallja, hogy tényleges távozására csak idén került sor.

Még nem lehet tudni, hogy Keen távozása a cégtől hogyan befolyásolja a jelenlegi és következő generációs konzolokra és PC-re készülő Watch Dogs fejlesztését. A Ubisoft egyelőre nem kommentálta a hírt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)