Hirdetés

Őszre csúsztatták a Champions Online megjelenését

|

Szeptember elsejére módosították a Champions Online hivatalos megjelenési dátumát, fejlesztési hiányosságokkal küzdenek a fejlesztők.

Hirdetés

Elhalasztották a Champions Online július tizennegyedikére időzített megjelenését, a legfrissebb információk alapján szeptember elsején hősködhetünk, valamint egyedi kivitelezésű ejtőernyőnkkel ugrálhatunk házunk tetejéről a szereplőket imitálva. Eredetileg tavasszal került volna forgalomba a Blizzard nagyágyújának, Bill Roper nevével fémjelzett masszívan multiplayer produktum PC verziója, azonban sorozatos csúsztatások borzolják a rajongók idegeit.

Nevezett úriember a Champions Online hivatalos weboldalán közzétett beszámolójában kijelentette, egy MMO életében kritikus fontossággal bír, hogy megjelenése pillanatában a lehető legjobb állapotban kerüljön a boltok polcaira. Mivel fontos játékelemek hiányoznak az alkotásból, megnövelték a fejlesztésekre fordítható maximális időkeretet. Bill Roper valószínűleg hasonló kijelentéseket tett a Hellgate London kiadását megelőzően is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)