Hirdetés

Szolgálati közlemény: K.É.S.É.S.

|

Kedves Olvasóink, és már-már zavarbaejtő módon szeretett Előfizetőink! Vállatokra borulva zokogunk mostan.

Hirdetés

Szomorú ez a mai nap. Nehéz szavakat találni arra, hogy kellőképp érzékletesen írjuk le afelett érzett mérhetetlen bánatunkat, hogy szeretett Előfizetőink a tegnapi napon nem kapták meg a szeptemberi GameStart, rajongott Vásárlóink pedig, akik ma újságosnál keresték, kitérő, hovatovább elutasító választ kaptak.

 

Nincs ez így jól. Megjelenésünk sajnos valóban csúszott egy napot: előfizetőink az újságot ma kapják meg, az újságárusi vásárlók pedig holnap szerezhetik be – emiatt mélységesen elnézést kérünk, szégyelljük magunkat, és csak a földet nézzük zavartan, hüppögve. Mondhatnánk, hogy a nyomda volt a hibás, de hát mit segít az? Vádaskodással, gyűlölködéssel nem megyünk semmire, ilyen vészterhes időben össze kell fognunk.

 

Vígasztalásul csak annyit tudunk felhozni, hogy ha kézbe veszitek új számunkat, bőségesen kárpótolva fogjátok érezni magatokat, hiszen a lap mellé ezúttal két DVD és egy kiskönyv is jár majd – tele minden jóval - szóval megéri még várni rá.

 

Addig is ölel,

a GS Team

UPDATE: Időközben kiderült, hogy bizonyos helyekre már ma eljutott a szeptemberi GameStar - ahová mégsem, ott holnap már mindenképpen kapható lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)