Hirdetés

Szerverek közötti zónák Pandariában

|

Az új WoW kiegészítő béta tesztje már javában zajlik, ezúttal egy új közösség építő funkció bevezetését tervezik.

Hirdetés

Az MMORPG-k többségében a "Realmek", az az a különböző szerverek közötti kommunikációra nincs mód, vagy csak nagyon minimális. A Mists of Pandaria ezen a téren is újdonságot hoz.

A tervezett újítás lényege, hogy különböző, alacsony népességű zónákban összeeresztik majd az adott szervercsoporton játszó játékosokat. A jelenlegi tervben csak az alacsonyabb szintű, fejlődést szolgáló területek szerepelnek, így például a fővárosokban marad az elszeparált módszer. Az alacsony szintű területeken viszont ugyan úgy kalandozhatunk más szerverek játékosaival, és oldhatunk meg csapatos missziókat mintha effektíve, a mi szerverünkön játszanának.

A Blizzard ettől azt reméli, hogy így a lassan elnéptelenedő, szintezési területeken nagyobb lesz a népesség, úgy, hogy közben máshol nem lesz tömegnyomor. Az új rendszer nemsokára kipróbálható lesz a Mists of Pandaria bétájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)