Hirdetés

SUPERHOT - így fest az időmegállítós lövölde

|

A kifejezetten egyedi játékmenetet kínáló SUPERHOT immár alfa állapotban van, a támogatók már meg is kapták a saját példányukat, így belekukkanthatunk a játékmenetbe.

Hirdetés

Majd egy évvel ezelőtt mutatkozott be a SUPERHOT, a lövölde, amiben csak akkor telik az idő, ha mozgunk. Az újszerű játékmenet sokaknak megtetszett, így Kickstarteren 250 ezer dollárt sikerült összekalapozni a projektre.

A játék immár alfa állapotban van, ami azt jelenti, hogy sok támogató már most belekukkanthat a játékba. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, jönnek is a videók tucatjával, így végre mi is megnézhetjük, mire jutottak a fejlesztők. Bár sok helyen még mindig csak placeholderekkel találkozunk, a játékmenet elég meggyőző.

Bár alapvetően egy történet-orientált kampány várja majd a játékosokat, ebből a videóból megismerhetjük az Endless Mode-ot, ami természetesen ugyanarra a struktúrára épít. Én egyszerűen nem tudok betelni azzal, ahogy arcon dobja az ellenfeleket a puskával, majd kitépi a kezükből a gépkarabélyt és agyonlövi a többieket, így kíváncsian várom, mi sül majd ki végül a projektből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)