Hirdetés

SUPERHOT - érkezik az időhajlítós shooter

|

7DFPS-re készült játékban csak akkor telik az idő, ha mi is mozgunk. Most rajtunk múlik, hogy megvalósul-e ez a nem mindennapi lövölde.

Hirdetés

A 7DFPS tavalyi versenyére készült a SUPERHOT és a játékosoknak annyira tetszett, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, megpróbálják közösségi finanszírozás útján kiadni a feljavított változatot.

A SUPERHOT-ban az idő csak akkor telik, amikor mi is mozgunk, ezért a kempelés itt nem opció. A játék fejlesztése immár nyolc hónapja tart és a végére az időmanipulálós FPS-nek lesz egy történetalapú egyjátékos kampánya, több ellenséggel és fegyverrel, illetve persze jobb vizuális megoldásokkal.

 

A SUPERHOT Kickstarter oldalán már lehet is segíteni a projektet, a srácoknak összesen 100.000 dollárra van szükségük a sikerhez, amiből a cikk írásának időpontjában 18.000 össze is gyűlt.

A SUPERHOT megjelenési dátumát egyelőre nem tudjuk, de a fejlesztők PC-re, Mac-re és Linuxra is kiadják majd a játékot. A hivatalos oldalon ki is próbálhatjátok a prototípust, ha épp van egy kis időtök. 

Nektek hogy tetszik a SUPERHOT?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)