Hirdetés

Street Fighter V - így állíthatjuk vissza Juri eredeti ruháját

|

A Street Fighter V legutóbbi DLC-je kicserélte az egyik szereplő igen hiányos öltözetét, de a rajongók máris visszaállították az eredetit.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Street Fighter V ingyenes sztori DLC-je, mely az A Shadow Falls címet kapta. Juri már a megjelenéskor is feltűnt a játék sztorijában, viszont a DLC-ben egy kicsit átvariálták a ruházatát a fejlesztők, eltakarva a hölgy igen szembetűnő dekoltázsát. Sok rajongó nem volt oda a változtatásért, de egy modnak hála itt a megoldás.

Nem ez lenne az első eset, hogy variáltak valamit a Street Fighter karaktereken, de a lelkes modderek mindig fellépnek, ha félmeztelen nőket érintő igazságtalanságok történnek a videojátékok világában. Ezúttal BrutalAce-nek köszönhetjük a megoldást, aki a DeviantArton meg is osztotta, hogy hogyan oldotta meg a problémát.

A mod telepítése nem bonyolult, annyi a teendőnk, hogy a letöltött fájlokat bemásoljuk a linken megadott mappába és kész. Ti mit gondoltok, melyik kosztüm a jobb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)