Hirdetés

Street Fighter IV - Mad Catz kontroller PC-re is

|

Mad Catz Fight Pad kontrollert csomagolnak a hatvan dolláros Street Fighter IV dobozos verziója mellé.

Hirdetés

A júliusban asztali rendszerekre megjelenő Street Fighter IV kétféle dobozos változatban kerül forgalomba. Dönthetünk az extrákat nélkülöző „hagyományos” kiszerelés mellett negyven dollár ellenében, azonban plusz húsz dollárral megfejelve az alapkiadást hozzájuthatunk a hatalmas népszerűségnek örvendő Mad Catz Fight Pad kontrollerhez.

Egészen pontosan 59.99 dollárt kérnek a Mad Catz kontrollerrel egybecsomagolt verzióhoz, melyet hivatalosan nem forgalmaznak Európában. A limitált számban legyártott Mad Catz kiegészítők irányában mutatott kimagasló érdeklődést figyelembe véve érdemes mérlegelni a vásárlásra kínált Street Fighter IV változatokat, ugyanis a készleteket nem pótolják. A billentyűzetet és egeret helyettesítő Mad Catz Fight Pad használata a Street Fighter negyedik epizódjához kötött, egyéb produktummal nem kompatibilis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)