Hirdetés

Steep - bárki kipróbálhatja majd a Ubisoft új játékát

|

A zárt alfát egy zárt béta, majd egy nyílt béta követi, így hamarosan minden játékos megnézheti, milyen virtuálisan síelni, snowboardozni, ejtőernyőzni és szárnyasruhával szállni az Alpokban.

Hirdetés

Bár a South Park: The Fractured but Whole-t elhalasztotta, a Ubisoft idén még két hagyományos és több VR játékkal is megörvendeztet minket. Előbbiek egyike a Steep, ami december 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nemrég egy zárt alfával engedtek betekintést a játékosoknak, november 10-én pedig indul a zárt béta, mely 14-éig tart, és bárki jelentkezhet rá ezen az oldalon. Ha valaki lemarad, nem kell sokat várnia, ugyanis 18-ától 21-éig nyílt béta is lesz, akkor mindenki számára szabad a hegyoldal. A tesztek során kilenc, sztori alapú kihívást, valamint egyéb feladatokat próbálhatunk ki a játékba kerülő hét helyszín közül háromban. Megoszthatjuk lesiklásainkat a többi játékossal, a GoPro módot (avagy a belső nézetet) pedig szintén kipróbálhatjuk. A bejelentést hangulatkeltő videó kísérte, ezt láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)