Hirdetés

Starcraft 2 kampány részletek

|

Tegnap a Blizzcon-on sem állt meg az élet a Wrath of the Lich King bejelentése után, így egy pár részlet kiderült a Starcraft második részének sztori módjából.

Hirdetés

Az élő bemutató keretén belül elég fontos információkra derült fény. Többek között arra, hogy a küldetések most nem teljesen úgy lesznek sorba rendezve, mint azt eddig a Blizz RTS-einél megszokhattok. A bemutató a Terran oldalon játszódott, ahol is Jim Raynort láthattuk akcióban. A küldetésválasztó képernyő lényegében a Hyperion belső tere volt, amelyet a játék grafikus motorja igen szépen jelenített meg. Ez a belső tér lesz a küldetések közti terület. A fő küldetéseket egy holografikus térképmodulon lehet elérni, de egyszerre több küldetés közül lehet választani, tehát nem a megszokott "pálya után pálya" módszerrel találkozhatunk. Ezen kívül a hajó legénységével, és egyéb szerkezetekkel operálva mellékküldetéseket vehetünk fel, amelyek bekapcsolódhatnak vagy besegíthetnek a fő szálba, de mindenképpen pénz jár értük. Jimnek ugyanis anyagilag is el kell tartani embereit, ezen kívül a pénzen lehet majd megvenni a fejlesztéseket (a bemutatón pl. éppen a Viking egységet "vásárolták meg", így az már építhető lett a következő pályán), ez a módszer fogja leváltani a küldetésről-küldetésre történő technológiai bővülést. A többi faj kampányáról még nem volt szó, de remélhetőleg több infót is kapunk a konferencia alatt.

 

hyperionbridge.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)