Hirdetés

Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes - új SW játék!

|

A Lucasarts emberei megszánták a PC-s játékosokat, s végre mi is kapunk egy kis Star Wars-t, ráadásul még idén.

Hirdetés

A Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption óta nem kapott játékot a csak személyi számítógéppel rendelkezők népes tábora, ám idén szeptemberben mindez megváltozik. Már van egy bejelentett játék ugyan (The Old Republic), de ahhoz még nem kapcsoltak megjelenési dátumot, ellenben mostani hírünk alanyával.

Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes története a The Clone Wars animációs sorozat első és második évada között játszódik, s olyan karakterekkel verekedhetjük végig magunkat a pályákon, mint Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Mace Windu, Kit Fisto illetve néhány klón katona. Az erőt és a lézerkardot egyaránt használnunk kell, s ezt nem muszáj egyedül tennünk, hiszen a játékban helyet kap a kooperatív mód is. Megjelenés szeptember 15-e, amit az alábbi trailer végén fedezhetünk fel. Szép lesz ez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)