Hirdetés

Star Wars Battlefront II - megérkeztek a Star Wars: Az utolsó Jedik tartalmai

|

A frissítéssel bekerült egy csomó újdonság, köztük új pályák és játszható hősök, de a kampány is kibővült egy kicsit.

Hirdetés

Megjelent a legújabb Star Wars film, ezzel együtt pedig bekerültek az EA játékába a már korábban beharangozott extra tartalmak. Azonban nemcsak az újdonságok miatt örülhetnek a játékosok, hiszen a fejlesztők számos karakteren alakítottak egy kicsit, valamint rengeteg hibát is kijavítottak.

Hirdetés

Az 1.0-s patch élesedésével elérhetővé vált két új hős, a filmekből ismert Finn és Phasma, valamint két játékmód is új pályákkal bővült. A Galactic Assault az ásványokban gazdag Crait bolygóval bővült, a Starfighter Assaultban pedig már D'Qar körül is vívhatunk űrcsatákat, emellett kaptunk egy új járművet is, Tallie A-szárnyú hajóját.

De az egyjátékos mókák rajongói sem maradnak ki a jóból, ugyanis a Resurrection névre keresztelt DLC három további fejezettel bővíti a Star Wars Battlefront II kampányát. Mindemellett a DICE kijavított egy csomó hibát, és módosított az Arcade-módon, illetve jó néhány hősön is.

A változások teljes listáját erre találjátok.

Nektek hogy tetszik a Star Wars Battlefront II legújabb tartalmi frissítése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)