Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - megtudtuk, ki jegyzi a sztorit

|

Nem csak hogy lesz egyjátékos kampány a Battlefront II-ben, de olyasvalaki írja, akinek már legalább egy jó történetet köszönhetünk.

Hirdetés

Még mindig nagyon sajnáljuk, hogy nem lett pénzügyi siker a Spec Ops: The Line. Mint shooter, nem volt igazán kiemelkedő, de egyedi és csavaros története miatt mindenképp megérdemelte a figyelmet.

Nem véletlenül pont a játék íróját, Walt Williamst kérte fel a DICE, hogy dolgozzon az Inferno Squad történetén a Star Wars Battlefront II-ben. Williams egyik fő elve, hogy a játékokban jobb az erőszakot ésszel használni, mert úgy lehet az érzelmekre hatni - úgy nem, ha túlzásba esnek vele. Ennek megfelelően a BFII-ben sem a mészárlás lesz a lényeg, hanem ami azon túl történik. Egyébként nem egyedül kapta a feladatot, társa az egykor az amerikai IGN-nél újságíróként dolgozó Mitch Dyer, aki egyébként korábban nem nyúlt még hasonló méretű projekthez.

Ti mit vártok a Battlefront II kampányától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)