Hirdetés

Star Wars Battlefront II - Darth Vader itt sem lesz gyenge

|

A Star Wars Battlefront II készítői egy új rövid videóban Darth Vader képességeit mutatták meg, aki várhatóan ezúttal is felaprít majd néhány egyszerű katonát.

Hirdetés

A holnapig meghosszabbított bétában néhányat kipróbálhatunk a Star Wars Battlefront II hősei közül, de persze akad néhány meglepetés majd a teljes megjelenésre. Na persze  nem az olyan, kötelezően szereplő karakterekre gondolunk, mint Darth Vader, aki a játék egyik friss videójában szerepel.

Hirdetés

Ahogy az összes karakterosztály, hajótípus és különleges karakter, úgy Vader nagyúr esetében is testreszabhatjuk majd valamennyire a képességeinket a Star Card rendszerrel, de ezt most nem láthattuk teljes egészében. Ezúttal csak a három kezdő képességet leshettük meg, amiket a Star Wars Battlefront II-be először bejelentkezve is használhatunk majd - már ha elég pontot összegyűjtünk a hős lehívásához. Az egyszerű katonák az Erővel való fojtogatása borítékolható volt, emellett Vader eldobhatja a fénykardját egy távolsági támadás erejéig, illetve dühét felhasználva ellenállóbb lehet egy ideig, illetve eközben többet is sebez.

Tegnap egyébként egy hasonló videó megjelent Reyről is, ezt lejjebb láthatjátok.

Ti melyik hőst irányítjátok majd a legszívesebben a Star Wars Battlefront II-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)