Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - Eltorzult természet

|

Újabb képekkel bővül a töretlenül készülő és szépülő, döbbenetes atmoszférával megáldott Stalker előzmény galériája.

Hirdetés

Egy évvel a Shadow of Chernobyl eseményei előtt teljes erővel dúlnak az erőmű titkait felderíteni óhajtó csoportosulások közötti harcok. A Zóna lényegesen veszélyesebb, az anomáliák magasabb száma miatt. Hogy pontosan mikor csöppenünk az események közepébe egy zsoldos szerepében, egyelőre nem tudni. Egyesek májusra gondolnak, hiszen elvileg akkor lehet majd Steam-en keresztül megvásárolni. Aztán felbukkant egy közlemény, melynek hivatalos mivoltát többen is cáfolták. Ebben augusztusról csicseregtek a madarak. Jelen állás szerint nincs hivatalosnak tekinthető, konkrét megjelenési dátum. Marad a türelmetlen várakozás.

 

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - 24. kp S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - 25. kp S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - 26. kp S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - 27. kp


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)