Hirdetés

A Square Enix folytatná a Hitman szériát

|

Folytatódik a kopasz bérgyilkos körüli hercehurca, ezúttal a kiadó nyilatkozott biztatóan. Csak remélni tudjuk, hogy tényleg minden jól alakul majd.

Hirdetés

Nem áll jól a legendás játéksorozat szénája, nemrég kiderült, hogy a Square Enix menesztené a Hitman sorozatot készítő IO Interactive-ot, ráadásul az sem segített az ügyön, hogy a stúdiónál leépítések voltak. Azonban most úgy tűnik, hogy a kiadónak még vannak tervei a Hitmant illetően.

A Square Enix oldalán megjelent egy írásos másolat a kiadó egyik megbeszéléséről, amiben az olvasható, hogy épp befektetőket keresnek, akik majd támogatják többek között a Hitmant is. A vállalat elnöke, Yosuke Matsuda bővebben is kifejtette az álláspontjukat.

"A cég még mindig elhivatott a Hitman és más, híres címek fejlesztése kapcsán, ezért épp olyan leendőbeli külsős befektetőkkel tárgyalunk, akik képesek biztosítani a játékok fennmaradását."

Nem tudjuk, mi lesz a vége ennek a kavarodásnak, de mi örülnénk, ha folytatódna a Hitman sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)