Hirdetés

Left 4 Dead 2 - elképesztően jól néz ki a Valve Source 2.0 motorjával

|

Egy NeoGAF felhasználó közzétett néhány képet, mely állítása szerint a Valve új grafikus motorjának prezentációjából származik.

Hirdetés

A CBOAT nevű felhasználó nem először szivárogtat ki bizalmas infókat, de akárhogy is, a most következőket tessék pletykaként kezelni. A lényeg, hogy a Neogaf fórumozó állítása szerint megszerzett pár belsős képet a Source 2-ről, melyet a Left 4 Dead 2 tuningolt változatával mutattak be.

A képeken látható a Plantation pálya a zombis mókából. Ezúttal sokkal részletesebb grafikai megjelenítéssel. A Source 2-nek hála sokkal szebb fény árnyék effekteket láthatunk, lepusztult környezettel, gyönyörűen kidolgozott növényzettel. Ha rákattintotok a képekre, nagyobb felbontásban is megnézhetitek.

A prezentációban 20 dia szerepelt, sajnos nem láthatjuk az összeset, így nem lehetünk biztosak benne, hogy miket is mutathatnak be. Viszont, amit látunk, azon a a Source 2 elég ütős összképet mutat. Persze mindez csak pletyka, az sem biztos, hogy valódiak a képek. Nektek hogy tetszenek a látottak? Jó lenne egy ilyen "next-gen" Left 4 Dead játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)