Hirdetés

Sorozat lesz az Uncharted?

|

A Naughty Dog legújabb játéka meghódította a kritikusokat, így nem is csoda, hogy a fejlesztőnek nagy tervei vannak.

Hirdetés

Túlzottan nem meglepő a hír, miszerint a Naughty Dog, és a Sony feltett szándéka felfuttatni az Uncharted franchise-t. A hamarosan debütáló Uncharted 2: Among Thieves messze nem az utolsó rész. A sztori nyitott, és amíg a közönség vevő a témára, a Naughty DOg készíti a folytatásokat.

Az egyik külföldi lapnak adott nyilatkozatot a Naughty Dog kreatív direktora, és mint megtudtuk, még be sem fejezték a munkálatokat, de már több folytatás ötlete is felmerült. "Az Uncharted 2 története nyitott, így semmi akadálya a folytatások elkészítésének. Különálló történeteken gondolkodunk alapvetően, így az sem marad ki semmiből, aki esetleg nem játszott az előző részekkel. - mondta Amy Henning. Mindehhez persze az szükségeltetik, hogy az Uncharted 2: Among Thieves sikeres legyen anyagilag is, mert a kritikusokat már sikerült levennie a lábukról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)