Hirdetés

Sniper Elite 4 - itt a gépigény, Denuvót fog használni

|

A Rebellion közzétette, hogy milyen vasra lesz majd szükségünk, ha PC-n szeretnénk osztani az ellent. A Sniper Elite 4 gépigény mellett a másolásvédelemről is szó esett.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a mesterlövészkedős Sniper Elite negyedik része, a játékot fejlesztő Rebellion pedig most közzé is tette, hogy milyen gépre lesz szükségünk ahhoz, hogy PC-n játszhassuk a játékot.

Szerencsére sem a minimum, sem pedig az ajánlott gépigény nem teljesíthetetlen, ráadasul a játék a legújabb DirectX 12-es API-t is támogatni fogja, szóval valószínűleg mindenkinek szuperül fog futni. A Sniper Elite 4 gépigény mellett egyébként az is kiderült, hogy a játékot a Denuvo fogja védeni, akiktől sokáig nagyon tartottak a kalózok, de az utóbbi években sajnos a cég egyre többet hibázott, így meglátjuk, hogy meddig fogja megvédeni a Sniper Elite 4-et a már nem is annyira áttörhetetlen védelem.

Sniper Elite 4 minimum gépigény:

- 64 bites Windows operációs rendszer (legalább Windows 7)
- Intel CPU Core i3-2100 vagy egyenrangú AMD processzor
- 4 GB RAM
- AMD Radeon HD 7870 (2GB) vagy NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)

    Sniper Elite 4 ajánlott gépigény:

    - 64 bites Windows operációs rendszer (legalább Windows 7)
    - Intel CPU Core i7-3770 vagy egyenrangú AMD processzor
    - 8 GB RAM
    - Nvidia GPU GeForce GTX 970 vagy AMD GPU Radeon RX 480

    Ti mit gondoltok? Ki fogja hozni a maximumot a gépetek ebből?

      Hirdetés
      Hirdetés
      0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

      Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

      Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)