Hirdetés

Ezzel a Skyrim moddal bárkit kihívhatsz párbajozni

|

Ha megküzdenél egy NPC-vel, de nem akarod magadra haragítani a fél várost, akkor ezt a modot neked találták ki.

Hirdetés

A Bethesda játékokban, így a The Elder Scrolls V: Skyrimben is lehetőségünk van arra, hogy rátámadjunk bárkire, azonban ennek sokszor az lesz a vége, hogy az őrök elkapnak, és nemtetszésüket kifejezve jól ellátják a bajunkat. Azonban most már arra is van lehetőségünk, hogy kihívjunk valakit egy becsületes párbajra, így egy szavuk nem lehet a rend éber őreinek.

Hirdetés

A Draw - A Dueling Mod már néhány hónapja elérhető a Skyrim sima változatában, és már a Special Editionben is játszható. Csak olyan NPC-vel párbajozhatunk, akivel amúgy is rossz a viszonyunk, és ha a harc során 20% alá esik az életereje, elájul, mi pedig győzünk, és eldönthetjük, hogy végzünk ellenfelünkkel vagy elsétálunk.

Ököllel is harcolhatunk, ehhez mindössze csak annyit kell csinálnunk, hogy nem húzzuk elő fegyverünket, és így az ellenfél sem fogja, de az előfordulhat, hogy bepánikol, és a szabályokra fittyet hányva csépelni kezd minket a fejszéjével. Ez bármelyik kocsmai verekedés remek szimulációja, szóval egy szavunk nem lehet.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, és szívesen ellátnátok egy-két NPC baját, akkor a sima verzióhoz innen, a felújított kiadáshoz pedig innen szerezhetitek be a modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)