Hirdetés

Singularity - Időgép a la russia

|

Az orosz technológiákat szokás fikázni általában, mert nem éppen kifinomultságukról híresek.

Hirdetés

Mindenki ismeri az orosz lehallgatókészülékes viccet, amely egy új szekrény képben tűnik fel a lakásunkban. A hangosabb coolereket is a jó öreg ruszki hűtőkhöz szoktuk hasonlítani hangerejük okán. A Singularity sztorija szerint eme derék kucsmás vodkavedelő népség az idővel kezd el machinálni,  sajnos a megszokott színvonalon. Ez derül ki legalábbis a legutóbb befutott videóból, melyet azután szereztünk, hogy Chavalier postaládája már tele lett a képekkel. Nosza, ha megszereztük, gyorsan fel is töltöttük a tv.gamestar.hu-ra, lássa mindenki, ámuljon, és nagy sóhajjal, fejcsóválva tárazza a puskát, miközben azon morfondírozik, hogy ezek a lüke oroszok már megint a téridővel vacakolnak, mikor éppenséggel farigcsálhatnának inkább sámlikat is. Sebaj, amíg ők kontárkodnak, és a Raven ebből játékot csinál, az tulajdonképpen nekünk jó, csak néha eszembe jut, hogy ha véletlenül az egyik ilyen játékból, egy igazi tudós is ötletet merít, micsoda műsor lenne valójában.

singularitytv.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)