Hirdetés

Singularity gameplay trailer

|

Nagy durranás készülget a Raven SoftWare laborjaiban. A Singularity nem csak szép, de ötletes is, ahogy az a videóból kiderül.

Hirdetés

Hidegháború. Az orosz tudósok sokkal rosszabbak, mint angol társaik. Utóbbiak korszakalkotó felfedezéseitől ugyanis max röhögő görcsöt kapunk mostanában, de az oroszoknak csaknem sikerül elpusztítani a világot, mint az a Singularity sztorijából kiderül.

Tervüket természetesen nem sikerül megvalósítani. Jön a hősies G.I. és iszonyatos rendet rak. Nem is akárhogyan. Az orosz tudósok által - sámlifaragás helyett - megalkotott kézi téridőmanipulátorral felfegyverkezve, főhősünk elképesztő akciókra képes. Ügyességünknek - és a pályatervezőkenk - hála, puskánkat csak a végső esetben kell használnunk, legalábbis ezen videó alapján úgy tűnik. Persze a Singularity nem csak egyszerű fizikával/idővel manipuláló hent lesz. Jól kidolgozott, profin tálalt sztori motivál majd bennünket. Jöhetne már. Addig is, irány a tv.gamestar.hu, ahol akad több Singulraity trailer is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)