Hirdetés

Segítene a Blizzard a Bungie-nak MMO-t fejleszteni

|

Segítő jobbot nyújt a Blizzard a Bungie-nak

Hirdetés

A World of Warcraft egyik tervezője, Rob Pardo mondta, hogy nagyon szívesen adnak támogatást a Bungie-nak egy MMO elkészítéséhez, amelyik projekt pletykaként már sokszor felröppent, de hivatalosan eddig még nem lett megerősítve.

Bár Pardo magukra nézve elmondta, hogy a Blizzard sikerének egyik titka, hogy a saját útjukat járják és mások nem szólnak bele a dolgaikba, azért ha a Bungie részéről felkérnék őket segíteni, természetesen szó nélkül mennének. „De akkor is csak úgy segítenének, mint megannyi más játékfejlesztő barátom az iparágon belül" minden esetre a Blizzardnak is van most dolga elég. Diablo 3, WoW Cataclysm, StarCraft 2 kieg és modok, és 2012-re még egy új MMO-t is terveznek. Bár az a titkos Bungie projekt is egyre érdekesebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)