Hirdetés

Sea of Thieves - kiderültek a részletek az új PvP módról és az új PvE tartalmakról

|

Még több részletet tudhattunk meg a játék egy éves szülinapját ünneplő frissítésről.

Hirdetés

A Rare igyekszik minél több tartalommal feltölteni a Sea of Thieves kétségtelenül ígéretes világát. Az évfordulós csomag mind a PvE, mind a PvP rajongóknak tetszeni fog.

Hirdetés

A dedikált PvP játékmód, a The Arena 5 db négyfős csapatot fog összeereszteni kisebb pályákon. Minden csapat ugyanazokat a kincses térképeket kapja: el kell mennünk majd az X-szel jelölt helyre, ki kell ásnunk a kincseket, és le kell szállítanunk azokat a ládákra váró spéci hajókra. Mivel ugye mindenki ugyanazokat a célokat kapja, így sűrűn belefutunk majd az ellenséges csapatokba. Ha menet közben levágnánk pár ellenséges játékost, és elsüllyesztenénk néhány kalózhajót, akkor azért ezüst lesz a jutalmunk, ahogy a ládák sikeres leszállításáért is.

Külön érdekesség, hogy az Arena módhoz egy spéci sérülési modell is készült, aminek köszönhetően kilőhetjük majd az ellenséges hajók kormányait, horgonyait és egyéb részeit. Ezeket egyébként ugyanúgy meg lehet majd javítani, mint a hajótest sérüléseit.

A PvE rajongókat a Tall Tales kalandok várják majd. Ez a küldetéssor a játék osztott világában lesz játszható, ami egyébként egy új szigetet is kapni fog (a fejlesztők szerint ez lesz a Sea of Thieves eddigi legnagyobb szigete). Nyomok után kell kutatnunk, fejtörőket kell megoldanunk, és új fajta ellenfelekkel kell majd szembenéznünk a kaland során. Megéri majd szenvedni az új PvE tartalmakkal, mert jutalmul megbűvölt tárgyakat szerezhetünk. Egy új frakció is bekerül, aminek tagjai örömmel veszik majd át tőlünk a kifogott halakat, és a begyűjtött vadhúst.

A Sea of Thieves - Anniversary Update április 30-án érkezik PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)