Hirdetés

Sea of Thieves - még a hányás is másképp viselkedik a vízben

|

A játék fejlesztői egy hétperces videóban mutatják meg, milyen jó móka a Sea of Thieves, főleg ha részeg karakterekkel játszunk.

Hirdetés

Reméljük, nem felejtettétek el, hogy a jövő év elején megjelenik a Rare új játéka, amiben mindenféle kalózos dolgot csinálhatunk karibi környezetben, más kalózok társaságában.  

Hirdetés

A fejlesztés szépen halad, hamarosan egy újabb tesztkör során lehet majd kipróbálni, melyben minden, az Insider Programme-ba december 1-ig jelentkező felhasználó részt vehet. Addig maradnak a videók, mint az alábbi, amiben a fejlesztők hét percig játszanak, itatják karaktereiket, csontvázakkal harcolnak, hajókáznak, mindenféle mókás dologgal foglalkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)