Hirdetés

Sea of Thieves - háromfős hajó is lesz a megjelenéskor

|

A bétában csak egyedül, párban vagy négyesben kalandozhattunk, ez azonban inkább csak megnehezítette a játékosok dolgát, és megkönnyítette a trollokét.

Hirdetés

A Sea of Thieves zárt bétájában rengetegen vettek részt, így a Rare fejlesztőinek bőven volt honnan leszűrni a tapasztalatokat. Ezek alapján át is dolgozzák a játék bizonyos részeit a megjelenésig.

Hirdetés

Az egy, kettő és négy emberre kitalált hajókkal az volt a probléma, hogy ha egy csapat csak három főből állt, akkor azonnal bedobott hozzájuk egy negyediket. Lehet, hogy ez az ember egy troll volt és bedobálta a vízbe a ládákat, lehet, hogy egyszerűen nem kommunikált, de az is lehet, hogy ő volt a világ legsegítőkészebb embere, csak épp a trió nem volt rá kíváncsi. A Sea of Thievesben lehetőség van börtönbe zárni a legénység valamelyik tagját, ahonnan csak úgy jöhet ki, ahogy berakták, vagyis többségi szavazással. Sok esetben a negyedik játékost egyszerűen azonnal bezárták a ketrecbe, hogy ne zavarjon, ez pedig nyilván nem tesz hozzá sokat a játékhoz.

Éppen ezért döntöttek úgy a fejlesztők, hogy a megjelenéskor már háromfős hajók is lesznek, hogy ebből ne legyen gond. Ennek mi kifejezetten örülünk, már csak az a kérdés, hogy ennél nagyobb, mondjuk 6-8 fős hajók bevezetését tervezik-e?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)