Hirdetés

Sea of Thieves - különleges felhőkkel lesz teljes a tengeri élmény

|

A Sea of Thieves készítői minden apró részletre gondosan ügyelnek a kalózos játék fejlesztésekor, így a felhők sem csupán fehér pacák lesznek az égen.

Hirdetés

A Rare hosszú évek óta először készít igazán nagy játékot, a Sea of Thieves munkálatait pedig elég jól dokumentálja is a brit csapat. A hosszabb ismertetők mellett elég sok rövid, ám annál informatívabb fejlesztői videó bukkan fel a stúdió YouTube csatornáján. Ezúttal a felhőkről meséltek egy keveset.

Ugyanis mint sok minden a Sea of Thieves aprólékosan kidolgozott világában, ezeknek is a valósághoz képest kicsit eltúlzott hatást kell kiváltaniuk, hogy illeszkedjenek a fantasybe hajló kalandok hangulatához. Így a Rare kifejezetten festői hatásra törekedett, ennek érdekében pedig ténylegesen 3D-s fellegeket alkottak meg, amik éles határvonalak helyett elmosódott élekkel bírnak. De a hab a tortán az, hogy a készítők akár 3D-s tárgyakat is formázhatnak a felhőkből, így például kalózhajókat, vagy koponyákat. Látszik tehát, hogy nem lesz véresen komoly a hangulat.

Ti várjátok már a Sea of Thieves érkezését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)