Hirdetés

R.U.S.E. VIP béta még ebben az évben

|

Az előzetes videók és beszámolók alapján igencsak igéretes lesz a Ubisoft új stratégiai játéka, a R.U.S.E.

Hirdetés

S ha már a Gamescomon jártak a Ubisoftosok, szétosztottak néhány kulcsot, majd bejelentették, hogy a R.U.S.E. VIP bétája az év vége előtt elérhető lesz PC-sek számára.

Minden azon múlik, a játék fejlesztése folyamán hogyan haladnak a VIP elérés beépítésével, amely igen fontos része lesz a játéknak. Maga a játék a Gamescomos bemutatók alapján nem sokat fejlődött előző bemutatkozásai óta, még mindig igen impresszív stratégiai játéknak tűnik. A konzolos változatoknál sokat dolgoztak az irányításon, ami most intuitívabbnak tűnik, mint azelőtt. A játék megjelenése 2010 első negyedévében várható, azonban a sok-sok halasztás miatt akkor rengeteg jó cím várható, így akár még azt is el tudjuk képzelni, hogy ezt is halasztani fogják majd...

Aki a bétára szeretne jelentkezni itt teheti meg.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)