Hirdetés

Rocket League - átalakul a szintrendszer, jönnek a klubok

|

A következő frissítéssel elbúcsúzhatunk a 75-ös szinthatártól.

Hirdetés

Nagy átalakítás jön a Rocket League szintrendszerébe. Az augusztus 29-én érkező javítás eltörli a 75-ös szinthatárt, és mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy annál tovább lépkedve új cuccokat oldhasson fel.

Hirdetés

Ezzel együtt a Psyonix elmondta, hogy kiveszik az XP szerzés lehetőségét az offline meccsekből. A fejlesztők érthető módon nem szeretnék, ha offline trükközéssel valaki megpróbálná feloldani az összes kozmetikai cuccot. Ezzel együtt több XP-t fogunk kapni különböző bónuszokból (pl.: sorozatban lejátszott meccsekért járó extra).

A klubrendszerről később kapunk majd részleteket, de a lényeg, hogy ezek játékosok által alapított szerveződések lesznek, melyek tagjaként versenyezhetünk majd. Az ezzel kapcsolatos részletekről a következő napokban mesél a Psyonix.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)