Hirdetés

Rocket League - pörgős előzetes mesél a Collector's Edition tartalmairól

|

Idén nyáron már a boltok polcain is megtalálható lesz a rengeteg díjat felhalmozó Rocket League. A dobozos Collector's Editionről most újabb információk derültek ki.

Hirdetés

Már PC-n és PlayStation 4-en is hatalmas siker volt a Rocket League, az Xbox One-os kiadás érkezése pedig csak tovább bővítette a rajongótábort. Eddig kizárólag digitálisan volt elérhető az autós foci játék, de június 24-én mindez megváltozik.

Akkor jelenik meg ugyanis a dobozos Rocket League Collector's Edition, melynek kapcsán most egy új trailer is felkerült a játék hivatalos YouTube csatornájára. Ebből az előzetesből a gyűjtői kiadás tartalmairól is megtudhatunk egy keveset. A Collector's Edition tartalmazni fogja a Rocket League három DLC csomagját (Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars és Chaos Run), továbbá négy egyedi járgányt és egy exkluzív kinyomtatott képet is. Fent megnézhetitek az említett előzetest.

Ti le fogtok csapni a dobozos verzióra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)