Hirdetés

Reto-Moto: Új formációban a Hitman veteránjai

|

A dán IO Interactive fejlesztőinek egy része úgy döntött, hogy elég volt a jóból, s ideje valami újat kipróbálni.

Hirdetés

David Guldbrandsen és Neil Donnell tíz év után döntött úgy, hogy nem szeretnék a továbbiakban az IO Interactive csapatát erősíteni, s elindultak szerencsét próbálni a nagyvilágba. Nem kellett messzire menniük, hiszen már Koppenhágában ráleltek a megfelelő irodára, s meg is nyitották saját stúdiójukat Reto-Moto néven. Bizony, nem véletlenül pendít meg ez ismerős húrokat egyesekben, hiszen a Kane & Lynch története során kerülünk összetűzésbe a yakuzák vezérével, bizonyos Retomoto-val. Az egyik legemlékezetesebb pálya maga a Retomoto Tower.

kane_2.jpg


Az új formáció látva az online piac szignifikáns növekedését az elmúlt öt évben, ennek megfelelően alakította ki prioritását. Elsődlegesen online, többszereplős játékok fejlesztésével szeretnének foglalkozni, s már meg is kezdték a tárgyalásokat a lehetséges partnerekkel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)