Hirdetés

Máris feltörték a Resident Evil 2 demót, fél óránál tovább is játszhatunk

|

A PC-sek természetesen rögtön találtak egy kiskaput.

Hirdetés

Tegnap mi is streameltük a Resident Evil 2 1-Shot demóját, aminek ugye az a különlegessége, hogy legfeljebb 30 percet tölthetsz a játékban, aztán a rendszer lezárja azt, és újra sem kezdheted, legfeljebb egy másik felhasználóval.

Hirdetés

A demó este Steamen is elérhetővé vált, egy rajongó pedig már meg is találta a módját annak, hogy kijátssza a 30 perces limitet. A letölthető trainer program egyébként nemcsak az időlimitet veszi le, de jó cheat módjára bekapcsolhatunk vele olyan dolgokat is, mint a végtelen lőszer vagy a gyorsabb mozgás.

A programot ide kattintva tudjátok letölteni, és az instrukciók szerint a számlálót a Numpad 1-es gombbal tudjátok nullázni. Kíváncsian várjuk, hogy milyen titkokra bukkannak rá a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)