Hirdetés

Rengeteg újdonságot hozott az Outriders ingyenes frissítése

|

Most érdemes ismét elővenni a People Can Fly looter shooterét.

Hirdetés

A tavaszi szezon kellemes meglepetése volt az Outriders, melyet a Painkillert is elkészítő People Can Fly-nak köszönhettünk. A mutatós sci-fi looter shooter ugyan nem forradalmasította a műfajt, de remek érzékkel ötvözte a jól ismert elemeket, a kampány végén pedig kihívásokkal teli endgame-hajszát kínált a legdurvább cuccokért.

Leginkább ezt variálja tovább a ma megjelent ingyenes New Horizon update, ami nem csak új tartalmakkal bővíti az Outriderst, de alapjaiban gondolja újra az endgame-et.

Hirdetés

Eddig ugyanis időre kellett teljesítenünk a sztorit követő, extra nehéz expedíciókat: a jutalmak nagysága azon múlt, hogy milyen gyorsak vagyunk. A New Horizonnal azonban elbúcsúzik ez a rendszer, helyette a küldetés általános hossza alapján kapjuk a lootot. Mindegy tehát, hogy mennyi ideig tart, ha sikerül végigverekednünk az adott bevetést, nekünk is jár az a jutalom, ami a leggyorsabb játékosoknak. A versengőbb szelleműeknek viszont jó hír, hogy a timer ennek ellenére is bekapcsolható, ám nem jár extra bónusz a sebességért.

Megváltozik továbbá az egyik utolsó bevetés, az Eye of the Storm jutalmazása is: a teljesítésekor 3 legendary item közül választhatunk. Ennél azonban sokkal izgalmasabb, hogy kapunk 4 új, raid-szerű küldetést is, nehézségi szinttől függő hozzáférhetőséggel (az utolsóhoz Tier 12 szükséges). Természetesen nem maradnak ki az új fegyverek és felszerelések sem, amit a transmog-funkcióval fejelnek meg, mellyel bármelyik viselt itemet átalakíthatjuk a nekünk legjobban tetsző cucc dizájnjára. Így például simán lehetséges, hogy tetőtől talpig Tricksterként pompázzunk, miközben valójában Technomancerek vagyunk.

A Pepople Can Fly ezeken kívül egy sor további dolgot is finomhangolt a skillektől a matchmakingig, valamint végre javították azt az idegesítő jelenséget, amikor még azelőtt kickel a rendszer, hogy kiválasztottuk volna az expedíción szerzett lootunkat.

Végezetül pedig, aki november 15. és november 22. között jelentkezik be a játékba, azt egy egyedi legendary itemmel jutalmazzák a fejlesztők. Az Outriders PC-n, PlayStation 4-5-ön, Xbox Series S|X-en, valamint Google Stadián játszható, az Xbox Game Pass (konzol és PC) révén pedig akár vásárlás nélkül is neki lehet esni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)