Hirdetés

Remekül halad a Lords of the Fallen 2 fejlesztése, immár új csapat dolgozik rajta

|

Többszöri fejlesztőváltás után most egy újonnan alapított stúdiónál között ki a Lords of the Fallen 2.

Hirdetés

Tavaly májusban derült ki, hogy CI Games kiadó nem volt elégedett a készülő Lords of the Fallen 2 fejlesztésével, a két akkori fejlesztő közül a Defiant csapatától búcsút is vettek, és kizárólag a Deck13 folytatta a munkát. A hányattatott sorsú folytatás helyzete még ekkor sem szilárdult meg, végül 2020 elején a CI Games egy teljesen új fejlesztőcsapatot rántott össze a munkálatok befejezéséhez. Most erről az új gárdáról derült ki pár részlet.

Hirdetés

Az idén alapított stúdió neve Hexworks, vezetői pontjait Cezar Virtosu kreatív rendező és Saul Gascon vezető producer töltik be. A csapat nagyjából 25 főből áll, akik között a hivatalos kommunikáció szerint veteránok is akadnak, AAA játékos tapasztalattal. Két központjuk van, az egyik Bukarestben, a másik pedig Barcelonában található. 

A készülő Lords of the Fallen 2 kapcsán elárulták, hogy kissé eltávolodnak majd az első rész hangulatától, a második epizódban a power fantasy körítést hamisítatlan dark fantasyre cserélik. A harcrendszeren is gyúrni fognak, ígéreteik szerint a Soulsborne és Souls-like címek rajongói élvezni fogják az újításokat. 

Egyelőre nem tudni, mikor nézhetünk meg végre valami kézzelfoghatót is a Lords of the Fallen 2-ből, de azt azért jó látni, hogy a jelek szerint rendeződni látszik a játék helyzete. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)