Hirdetés

Rainbow Six: Siege - szerinted mit tudnak majd az új operátorok?

|

Napokon belül hivatalosan is lerántják a leplet a Rainbow Six: Siege következő DLC-jének karaktereiről, úgyhogy itt a tökéletes alkalom, hogy megpróbáljuk megtippelni, milyen speciális képességekkel bővül a paletta.

Hirdetés

Az év végére 28-ról 36-ra bővül a Rainbow Six: Siege operátorainak száma, ami azt jelenti, hogy a következő hónapok során 8 merőben új (vagy legalábbis a korábbiaktól valamennyire eltérő) karakter érkezik. A táncot a spanyolok nyitják, akik a nemrég bemutatott ibizai pályán indulnak majd bevetésre.

Itt az egyik operátor kapcsán már be is indult a találgatás, miután a Tachankás update-ben a Ubisoft elejtett néhány infómorzsát egy Mira nevű karakter kapcsán. 

Konkrétumok egyelőre nincsenek, de a Reddit tele van jobbnál jobb rajongói alkotásokkal és olyan képességekkel, amelyeket abszolút szívesen látnánk a játékban. Csak hogy néhány példát említsek:

Védő operátor, aki egy ráccsal erősíti meg az ablakokat, így a védők kilátnak, a támadók viszont nem tudnak beugrani.

Támadó operátor, aki képes meghackelni a védők kütyüit, például loopoltatni a kamerákat.

Védő operátor, aki képes mozgásérzékelőket elhelyezni, ami figyelmeztet, ha valaki elhalad előttük.

Támadó operátor, aki képes feljutni a berobbantott csapóajtókon. Nekem abszolút ő a kedvencem, de csak akkor, ha trambulinja van, vagy bakot tud tartani.

Kérdés, hogy a Ubisoft elő tud-e állni még 8 olyan operátorral, akik nem rugaszkodnak el teljesen a realitás talajától. De amíg a bejelentésre várunk, ötleteljünk együtt! Ti milyen karaktereket és képességeket látnátok szívesen? Írjátok meg kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)