Hirdetés

Rainbow Six: Siege - hamarosan apró, de lényeges változás jöhet

|

A Ubisoft fontolóra veszi, hogy módosít egy kicsit a játékon, mert nem tetszik nekik a kirohangálás.

Hirdetés

Stabil játékosbázist tudhat magáénak a Ubisoft kompetitív lövöldéje, ráadásul folyamatosan érkeznek az új tartalmak, így nem unatkoznak a játékosok. Van még azért hova fejlődnie, a Ubisoft pedig mindent megtesz azért, hogy javítson rajta.

A Rainbow Six: Siege-ben a védők nem hagyhatják el az épületet a kör kezdetéig, de mikor végre kijöhetnek, akkor két másodperc erejéig nem jelez a játék a támadóknak. Jelenleg két dolog miatt szoktak kiszaladni a védők a házból: ilyenkor Valkyrie-nek van ideje kirakni a kameráját, vagy valaki C4-et dobhat egy spawn pointra, hogy meglepje a támadókat.

A Ubisoft valószínűleg azt szeretné, ha a játékosok tényleg a dolgukat csinálnák védőként, és nem ilyen módszerekkel akarnának előnyhöz jutni a támadókkal szemben, ezért a jövőben még az is előfordulhat, hogy azonnal jelezni fog a játék, ha valaki kilépett az épületből. Jó pár taktikát felborít majd ez, és elég durva nerf lesz Valkyrie-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)