Hirdetés

Rainbow Six: Siege - rajongók készítik el az operátorok hiányzó videóit

|

Néhány lelkes rajongó nem kevés befektetett energiával vágott bele a projektbe, mert megelégelték a Ubisoft lustaságát.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege alap operátorainak feloldásakor egy kb egy perces, de annál hangulatosabb videó fogad minket, ami bemutatja, hogy kb. mire számíthatunk az adott karaktertől.

Hirdetés

A megjelenés óta a fejlesztők már 16 karakterrel bővítették a listát, azonban ezek egyike sem kapta meg ezt a videót, hiába könyörögnek a rajongók most már évek óta. Jönnek a trailerek és különböző bemutatók, de ezek a videók valahogy mindig lemaradnak. Ebből lett elege nemrég egy csapat Siege rajongónak, akik el is indították a Lost Records studios YouTube csatornát, melynek első videója Valkyrie elképzelt bemutatkozó videója:

A srácok elképesztő munkát végeztek, saját elmondásuk szerint durván 400 munkaóra van az alig 40 másodperces videó mögött. Azt egyelőre nem árulták el, hogy ki lesz a következő, de ha már ennyire titkolóznak, valószínűleg nem sorban haladnak majd. Reméljük, hogy a Ubisoft valahogyan értékeli majd a srácok munkáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)