Hirdetés

Rainbow Six: Siege - mégsem emelkedik az alapkiadás ára

|

Úgy tűnik, hatott a rajongók felháborodása, ugyanis meghátrált a Ubisoft, ráadásul még egy ajándékkal is kedveskednek a játékosoknak.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a stúdió egy kicsit átalakítja a Rainbow Six: Siege különféle kiadásait, és átnevezi Advanced Editionre a Standard Editiont, valamint megemeli 20 dollárral az árát, cserébe pedig néhány kozmetikai cuccot kapnak a vásárlók. Most viszont úgy tűnik, mégsem változik az ár.

Hirdetés

A Ubisoft egyik munkatársa a Redditen jelentette be, hogy továbbra is megvásárolható lesz a Standard Edition, változatlan áron, persze ettől függetlenül valószínűleg ugyanúgy piacra dobják a drágább Advanced Editiont. Emellett a Year 3 indulásával mindenki kap egy ingyen Ash Sidewinder Elite skint, aki március 6-ig lejátszik legalább egy meccset. Azt is megtudtuk, hogy a Ubisoftnak már vannak tervei a legolcsóbb, Starter Edition kiadás kapcsán is, mert tudják, hogy mennyire frusztráló feloldani az operátorokat.

Szerintetek jól döntött a Ubisoft, hogy visszavonta a tervezett változásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)