Hirdetés

Rainbow Six Siege - rengeteg javítás jön, már kipróbálhatóak az új operátorok

|

Bőven hoz új tartalmakat és a játék korábbi részeivel kapcsolatos változtatásokat is a Rainbow Six Siege legújabb szezonja, az Operation Blood Orchid, amiket részletesen is ismertettek a készítők.

Hirdetés

Ugyan a játék általános javítását célzó Operation Health alaposan megvárakoztatta a Rainbow Six Siege rajongóit, nemrég végre leleplezésre került a következő művelet, az Operation Blood Orchid. Ez nem csak a három új operátort és az új pályát hozza, hanem rengeteg más változtatást is.

Hirdetés

Az ezeket élesítő méretes frissítés részleteiről már részletesen tájékozódhattok a játék hivatalos oldalán, ahol például azt is bemutatják a készítők néhány képpel, hogyan alakul át a játék fénykezelése. Emellett javítanak a szervereken, szebb égboltot adnak a Rainbow Six Siege számos helyszínéhez, de az egyes operátorok és pályák különböző részleteit is átdolgozta a Ubisoft Montréal, hogy kevésbé terheljék meg a gépünket. Továbbá a sok játékos által problémásnak talált találatészlelésen is dolgoztak a balansz finomítása, a játék által foglalt hely csökkentése és sok más hibajavítás eszközölése mellett. Ezekről ezen a gyűjtőoldalon olvashattok, a patch hatásait pedig az éles változatban szeptember 5-én, a tesztszerveren pedig már most kipróbálhatjátok.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok? Megérte várni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)