Hirdetés

Rainbow Six: Siege - napokon belül bejelenthetik az újdonságokat

|

A Ubisoft elkezdte tease-elni a hong kongi pályát és a lengyel operátort, melyek egyaránt augusztus végén, a következő szezon indulásakor érkeznek. Lesz még más is.

Hirdetés

Bizonyára tudjátok, hogy egy kicsit átvariálódott az eredeti tervhez képest a Rainbow Six: Siege második évének menete. A második szezonban nem kaptuk meg az eredetileg ígért lengyel pályát és a GROM alakulat két tagját, cserébe a Ubisoft a játék jobbá tételére fókuszált. 

Hirdetés

Pálya már nem is lesz, viszont operátorok igen. Az egyik (nem tudni, hogy a támadó vagy a védekező) a harmadik szezonban jön, a két hongkongival együtt, a másik pedig a negyedikben, a koreaiakkal. A Ubisoft tegnap kitett egy képet egy falról, amin egy letépett plakát maradványai láthatók (ezt találjátok meg fent). A kommentelők szerint a szimbólumok jelentése "Park", melyből az következik, amit már korábban is pletykáltak: az új pályán egy vidámparkba indulunk bevetésre.

Ma egy gif érkezett az "a háború káosz" felirattal. Ezen egy katona lábai és fegyvere (a fém, valószínűleg egyébként is nő) látható, amiből még nem derül ki semmi, viszont árulkodóbb a doboz, melyen ül, és az azon található lengyel címer. 

Figyeljük a következő napok eseményeit is, hátha a jövő hét közepén megtörténik pár bejelentés. Lehet, hogy épp a GameNight alatt, ahol Rainbow Six: Siege versenyt is tartunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)