Hirdetés

Ha jól megy a Rainbow Six: Siege, most megmutathatod!

|

Jövő hét szerdán tartunk egy laza Rainbow Six: Siege versenyt, amire mindenkit várunk tapasztalattól és szinttől függetlenül. Persze előny, ha jól tudsz játszani.

Hirdetés

Reméljük felírtátok már, hogy augusztus 16-án, azaz jövő hét szerdán ismét GameNight, melynek keretében konzolon FIFA 17, Tekken 7 és Just Dance versenyt tartunk, PC-n pedig egész este a Rainbow Six: Siege pörög.

Hirdetés

Íme minden, amit a megmérettetésről tudnotok kell:

- A rendezvény 16:00-kor kezdődik, ekkor nyitjuk meg a nevezést a helyszínen (aki korábban érkezik, azt előrébb soroljuk, senkivel nem akarunk kiszúrni). A verseny 17:00-kor elindul az első két csapattal, de mindaddig lehet nevezni, amíg be nem telik az összes hely. Ha betelt, arról szólunk az esemény Facebook oldalán. Aki biztosra tudja, hogy jön, írjon üzenetet a GameNight oldalnak, így mi is tudjuk, hány nevezőre számíthatunk.

- Lehet egyénileg vagy a csapatlétszámnál kisebb számban is nevezni, de alapvetően ötfős csapatok jelentkezését várjuk. Ha nem teljes az osztag, megpróbáljuk feltölteni. Összesen 8 csapat, tehát 40 játékos vehet részt. 

- A meccsek egyenes kieséses rendszerben zajlanak. Az idő szűke miatt a negyed- és elődöntőkben 1 győzelem kell a továbbjutáshoz, a döntőben pedig 2 meccset kell megnyerni. 

- A játékmód TDM Bomb lesz. A pályákat a csapatok választhatják ki, méghozzá úgy, hogy felváltva zárnak ki egyet-egyet a listáról, míg a végén csak egy marad. A poolban az alábbi mapek szerepelnek: Bank, Border, Chalet, Club House, Consulate, Kafe Dostoyevsky, Coastline, Oregon, Skyscraper.

- A rendes játékidőben 8 kör lesz, a hosszabbítás 3 körből áll. 

- Minden operátor használható lesz, saját felhasználói fiók nem szükséges. A fegyverek beállítására lehetőséget adunk a mérkőzések előtt.

- Saját perifériákat nem lehet használni, elkerülve a driverek összeakadásából adódó esetleges problémákat. CoolerMaster billentyűzeteket és egereket, valamint HyperX fejhallgatókat biztosítunk. 

- A győztes csapat tagjai egy-egy Rainbow Six: Siege-es táskát, egy GameStar magazint, valamint egyéb szóróajándékokat kapnak. 

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésetekre. Jelezzétek az eseménynél, hogy ott lesztek!

GameNight augusztus

Időpont: 2017. augusztus 16. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)