Hirdetés

Rage - Klasszikus id-s fegyverek, és egyebek

|

Tim Willits játéktervező nyilatkozta, hogy a Rage-ben egyaránt lesznek klasszikus id Soft fegyverek, és új játékszerek

Hirdetés

A Total PC Gamingnek adott interjújában Tim Willits játéktervező a kérdésre válaszolva elmondta, hogy a klasszikus id-s fegyverek mellett új ketyerék is lesznek a Rage-ben szép számmal. Sőt, nem csak fegyverek, de különböző lőszerek és fabrikáláshoz használatos szerszámok is rendelkezésünkre állnak majd.


„A Rage-ben a klasszikus id Software fegyverek mellett természetesen az újak és egyediek is helyet kapnak. Nem csak a nagyszerű fegyverekre összpontosítottunk, hanem a szerszámokra és alkatrészekre is , amelyek változatosságot adnak a játékmenetnek. Lesznek továbbá különböző lőszerfajták egy csomó fegyverhez."


„Megválaszthatjuk, hogy mire költjük nehezen összekuporgatott pénzünket. Vehetünk például wingsticket (bumeráng működésű dobócsillag) készen, vagy alkatrészekből állíthatunk össze robotokat, amelyek automatikusan javítják páncélzatunkat" -tette hozzá. Hmm... Tehát akkor újra kapunk BFG-t? Az jó lenne. Nagyon jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)