Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már Xboxon is élesedett az 1.0-s verzió, de még hiányos

|

Nem teljes viszont a játékosok öröme, ugyanis pár beígért dolog nem elérhető.

Hirdetés

Végre az Xbox-játékosok is élvezhetik a PUBG 1.0-t, és kipróbálhatják, milyen játszani a Sanhok térképen. A frissítés rengeteg mindennel bővítette a konzolos verziót, és természetesen a fejlesztők számos bugfixet is eszközöltek.

Hirdetés

Sanhokkal együtt elérhetővé vált több új fegyver és jármű is, illetve az Event Pass és az achievement rendszer is élesedett. A játék hivatalos Twitter-oldalán a fejlesztők a teljes update leírását publikálták.

Több játékos viszont jelezte, hogy War Mode és Custom Match lehetőségek nem elérhetőek, annak ellenére, hogy a PUBG Corp a gamescomon ezeket is ígérte az xboxos 1.0 tartalmaként. A fejlesztők elmondták, hogy Sanhok és a két játékmód különböző időpontokban kerülnek be a játékba, hogy ne osszák túlságosan meg a játékosok figyelmét (illetve a játékosbázist), és ezzel elkerüljék a túl hosszú matchmaking várakozási időket.

A térkép ugyebár már választható, a War Mode valamikor szeptember végén, a Custom Match pedig október közepén válik elérhetővé.

Nektek hogy tetszik eddig a PUBG 1.0 Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)