Hirdetés

Gamescom 2018 - PlayStation 4-es porton dolgoznak a PUBG fejlesztői?

|

Egy apró, de annál érdekesebb részletet csíptek el a rajongók a játék fejlesztését bemutató kisfilmben.

Hirdetés

Az Xbox gamescomos livestreamjében mutattak be egy bő tíz perces dokumentumfilmet, ami nem csak  a fejlesztésbe való betekintés miatt lett végül igazán érdekes.

Hirdetés

A videó a PlayerUnknown's Battlegrounds átalakulására koncentrál, ami lehetővé tette, hogy a játékosok ne csak PC-n, de a Microsoft konzolján is összemérhessék erejüket. A munkálatokba azért is nyerhettünk betekintést, mert a PUBG heteken belül Xbox One-on is kilép az Early Access státuszból, a showt mégis egy apró részlet lopta el, amire néhány szemfüles rajongó lett figyelmes.

A kisfilm egyik vágóképében három fejlesztő dolgozik éppen a játékon, ám ha jól figyelünk, akkor kiszúrhatunk az asztal bal szélén egy PlayStation 4 Prót egy DualShock 4 kontroller társaságában. A talán jelentéktelen, de mindenképpen érdekes részletet a videó 54. másodpercében láthatjuk.

Persze mindez jelentheti azt is, hogy a Bluehole fejlesztői szívesen nyomnak egy kis God of Wart a szünetekben. Az internet népe mindenesetre már javában találgat, evidens, hogy az első gondolata mindenkinek egy készülő PS4-es port. Ha a realitások talaján maradunk, akkor viszont elég valószínűtlen, hogy a fejlesztőcsapattal szoros együttműködésben lévő Microsoft erre rábólintana.

Ti örülnétek, ha PlayStation 4-en is ehetnénk egy jó kis "Chicken Dinnert"?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)