Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - az új játékmódban mesterlövészeknek állunk

|

A játék legújabb eventjét leginkább azok fogják élvezni, akik távolról, távcsőbe bámulva szoktak vadászni a többiekre.

Hirdetés

A PUBG Corp. fejlesztői újabb érdekes játékmódot hoztak a rajongóknak, akiknek most különösen jól kell célozniuk, ha nyerni akarnak. Ráadásul a csapattársak sem tudnak segíteni majd, ha földre kerül a játékos.

Hirdetés

A War Mode - One Shot, One Kill a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb ideiglenes mókája. Ebben a játékmódban három, egyenként tíz főből álló csapat küzd meg egymással Erangelen, és minden játékos egy ghillie suittal, egy 4x-es távcsővel felszerelt Kar98k-val, egy pisztollyal, valamint egyetlen gránáttal kezd a meccs elején.

A dolog különlegessége az, hogy halálos találat esetén egyből kifekszünk, tehát nem számíthatunk arra, hogy földre kerülünk, és valamelyik csapattársunk majd a segítségünkre siet. Persze van respawn, tehát egy bizonyos idő után visszakerülünk a csatatérre, de azért nem árt óvatosnak lenni. A végén pedig az a csapat nyer, amelyik legelőször eléri a 150 pontot.

A játékmód már élesedett, tehát mindössze annyi a dolgotok, hogy beléptek a játékba, és már ki is próbálhatjátok ezt a különleges mókát. További részletekért pedig keressétek fel a hivatalos bejegyzést.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)