Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már megnézhetjük a halloweeni skineket

|

Még nem élesedett az új frissítés, de kaptunk egy videót, amiből kiderül, milyen ünnepi újdonságok érkeznek.

Hirdetés

Már sok játékban zajlanak a különféle halloweeni események, amelyek során a játékosok mindenféle szezonális jóságot gyűjthetnek be, vagy különleges kalandokra indulhatnak. Természetesen a PlayerUnknown's Battlegrounds sem marad ki a mókából, és most meg is nézhetjük, miféle új tartalmakra számíthatunk.

Hirdetés

Megjelent a PUBG hivatalos YouTube-csatornáján egy friss trailer, ami bemutatja nekünk, hogy mi mindennel bővíti majd a játékot a hamarosan érkező halloweeni esemény. Elég hátborzongató videót raktak össze a srácok, és az ugyan nem derül ki belőle, hogy egészen pontosan mikor fut be az újdonságokat hozó frissítés, de legalább már közelebbről is megnézhetjük a vadonatúj skineket.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)