Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már tesztelik a Custom Match lehetőségeket

|

A várva várt funkció már elérhető a tesztszervereken.

Hirdetés

Playerunknown's Battlegrounds rajongótábora már régóta kéri a fejlesztőket, hogy legyen lehetőség egyéni meccseket létrehozni. A PUBG Corp már teszteli a módot, és az open beta verzió már ki is próbálható a tesztszervereken.

Hirdetés

Ami viszont fanyalgásra adhat okot, hogy fejlesztők a legutóbbi nyilatkozataik alapján várhatóan fizetőssé teszik a Custom Match lehetőséget. Ezt azzal indokolták, hogy egy ilyen felület rengeteg erőforrást emészt fel, és szeretnék, ha hosszútávon is zökkenőmentesen működne a funkció. A felhasználói felület jelenleg így néz ki:

A bétatesztelés alatt természetesen ingyen használható a lehetőség, és a hivatalos megjelenés után még nem tudni pontosan, hogy mi a PUBG Corp terve, de elmondásuk szerint nyitottak a javaslatokra. A fizetős megoldás sem biztos még, de jelenleg afelé hajlik a csapat.

Ti mit gondoltok a fejlesztők döntéseiről, érdemes lehet egy fizetős Custom Match lehetőséggel bővíteni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)