Hirdetés

Pörög a World of Tanks 10. szülinapi bulija, easter eggekkel ünneplünk

|

Ahogy felpörög az ünneplés harmadik felvonása egy sokak által kért tank gurul be a csatatérre. Jön a Sturmpanzer VI Sturmtiger.

Hirdetés

A World of Tanks most augusztusban ünnepli a 10. születésnapját ennek örömére pedig a játékosok számtalan küldetést teljesíthetnek és számtalan ajándékot kaphatnak. Az egyik hamarosan megszerezhető különlegesség a Sturmpanzer VI Sturmtiger lesz. A német tankot a fejlesztők évekig nem tudták beszuszakolni a játékba, mivel sehová sem passzol be úgy igazán, de persze nem csak ezzel szerették volna most felhívni magukra a figyelmet.

Hirdetés

A születésnap alkalmával a Wargaming megosztott még velünk pár easter egget, amit úgy tűnik, hogy még csak a játékosok egy kis része talált meg.

A felújított térképeken dolgozó fejlesztők különleges kövekkel fedték el a csatatereket, melyek kitalált kőzetekből vannak. Ezek nevei ott szerepelnek a Tundra csatatér egyes konténerein, mint Polygonium és Graphonium. Ki lehet találni, hogy honnan kapták a nevüket.

A játék Lakeville pályáján néha feltűnik egy vonat. A fejlesztők szerették volna, ha a játékosok nem unják meg a látványát, így csak nagy ritkán bukkan fel.

A World of Tanksban már több macska is van. Az első még 2016-ban került a játékba, akkor azzal a céllal, hogy megemlékezzen az első tank megszületésének 100. évfordulójáról. Az új cica a Province térképen ücsörög, több helyen is felbukkanhat, és nincs különösebb célja, csak ott van és cuki.

A Highway csatatéren vannak mosómedvék. Szintén cukiság faktor, semmi más, tankkal átmenni rajtuk nem szép dolog.

Van egy Balance Lab felirat a felújított Ghost Town pálya főépületének egyik szobájában. A pályának egyébként több épületében is vannak tervrajzok, melyek azt a hatást keltik, hogy régi papírokról van szó. Ezek a Ghost Town régi verziójának alaprajzát tartalmazzák a Kharkov pálya új terveivel együtt. Ez a felújítás megjelenésekor még egy kisebb spoiler volt.

A térképek felújításáért felelős fejlesztők fotói ott vannak több pályán is. A képek egy kicsit át vannak alakítva, hogy passzoljanak az idősávba.

A Himmelsdorf egyik épületén ott van a Wargaming logója.

A Province után Minskben is felbukkantak macskák.

A Paris újságos standjainál a művészek többször hagytak üzeneteket és jelöléseket neveikkel aláírva és ezeket a kollégáiknak címezték.

Indulhat az easter egg vadászat! Keressétek meg a cicákat, és kerüljétek el a vonatot, miközben pörgetitek a World of Tanks 10. születésnapi tartalmait. Ha pedig az új tank érdekel inkább titeket, a Sturmpanzer VI Sturmtiger nem semmi cucc. A mozgékony és mégis elképesztő tűzerővel bíró szörnyeteget nem egyszerű besorolni, nézzétek meg hogy fest:

Ti nyomjátok még a World of Tankset?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)